Nieuwbouw Hardeman Veenendaal

De juiste manier van testen van onze productie: kozijnen voor onze eigen nieuwbouw, een kantoorpand in Veenendaal.

Voordat wij onze kozijnen aan klanten leveren wilden wij eerst zeker zijn van de kwaliteit en ervaring opdoen met ons eigen project.

De bouw van het nieuwe kantoorpand voor Hardeman Veenendaal was een uitgelezen kans om de kozijnen productie te testen en ons nieuwe pand meteen te voorzien van de moderne, isolerende Gealan kozijnen. Er is voor dit project gekozen voor kozijnen in Acrylcolor uitgevoerd, in de kleuren Antracietgrijs en Kwartsgrijs. Dit zijn kleuren die Hardeman Kozijnen standaard op voorraad heeft liggen. De voordelen van Acrylcolor zijn groot: de kleur is geen opgelegde folie of verf, maar bestaat uit de bovenste laag van het kozijn wat volledig in kleur is geëxtrudeerd. Hierdoor is het hard, krasvast en kleurecht. Bovendien makkelijk te reinigen!

Er is gekozen voor vaste kozijnen met daarin een draai-kiep raam gedeelte. De draaiende delen zijn uitgevoerd in Kwartsgrijs als accentkleur.

Zoals u van ons gewend bent, testen wij onze producten eerst in ons eigen bouwbedrijf. Zo ook de kozijnen: voor het eerst toegepast in ons eigen kantoorpand!

Dennis hardeman - hardeman kozijnen Veenendaal