Neem een kijkje in onze kozijnenfabriek

Onze kozijnenfabriek is gloednieuw en ingericht voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige kozijnen met korte levertijden. Bekijk hier de foto's van onze fabriek in Veenendaal.

Midden in Nederland, in Veenendaal vindt u onze kozijnenfabriek. Opgestart in 2020 en klaar voor de productie van de hoogwaardige Gealan S9000 kunststof kozijnen.

Wij hebben in onze fabriek 4 kleuren voorradig: Verkeerswit RAL9016 PVC (PVC kozijn zonder kleur), en de Acrylcolor kleuren Agaatgrijs RAL7038, Kwartsgrijs RAL7039 en Antracietgrijs RAL 7016.

Waarom Hardeman Kozijnen maakt

Net als bij onze Profielplaten en Sandwichpanelen hebben wij graag de productie van belangrijke onderdelen van een bouw in eigen hand. Dit verkort levertijden en verhoogt de betrouwbaarheid van aanlevering voor onze eigen bouwprojecten bij Hardeman Systeembouw. Net als bij de dak- en wandbeplating profiteert de klant die kunststof kozijnen bij Hardeman Bouwproducten koopt, omdat we dezelfde service en kwaliteit kunnen bieden!

Net als bij de dak- en wandbeplating profiteert de klant die kunststof kozijnen bij Hardeman Bouwproducten koopt, omdat we dezelfde service en kwaliteit kunnen bieden!

hardeman bouwproducten - Veenendaal